Jag som sportjournalist?

Fick ju som sagt ett samtal från min förra tränare. Hade inte haft kontakt med han på ca 3 år eller något, så ringer han nu och frågar om jag vill arbeta lite extra som sportjournalist för fotbollslaget. Jag blev oerhört förvånad och chockad, för jag hade ju inte väntat mig detta. Jag har inte tackat ja ännu, men va tycker du? Du som läser detta inlägget kan väl säga va du tycker? Jag är lite sugen, men orkar jag? Har jag motivationen? Min absolut rädsla är ju att detta kommer stjäla mycket tid från min son. Och det vill jag absolut inte. Om det skulle bli så, då hoppas jag kan upptäcka det så jag kan prioritera om så att jag både har extra-jobbet kvar och tiden med min son/flickvän. Men hallå, jag som sportjournalist? Känns lite skumt och fånigt, när man hör sig själv säga det... Hihi.

Kommentarer
Postat av: Pappis

Jag tror inte att du behöver oroa dig, när man pratar med dig så finns ju T och Teo med i varannan mening och skulla vi som finns omring dig märka något som motsvara det du oroar dig för så stöter du säker på patrull av oss, bara som en liten varning GUBBE LILLA.JA jag tycker i alla fall att du ska testa, det kan ju vara en famtid för dig inom detta området. DU MED DIN KONSTNÄRLIGA ÅDRA.

2009-02-22 @ 10:04:38
URL: http://kastri.blogg.se/
Postat av: Pappis

FÖRLÅT, FICK JUST EN SKARP VARNING. THEO SKA DET JU SJÄLVKLART VARA

2009-02-22 @ 10:07:10
URL: http://kastri.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej. behöver du hjälp med att designa din blogg så står jag till tjänst. kontakta mig via min mail jenniemeier@hotmail.com om det känns intressant. ha en fin dag. / jennie

2009-02-22 @ 10:13:55
URL: http://loadedgun.blogg.se/
Postat av: Lena Svensson

Det ska du helt klart tacka jag till Nicklas, du har ju talang. Du kommer inte att missa tiden med lilla familjen, det är jag helt säker på.Tack för en god Lördags supe. Välkommen åter. Kram Familjen I Markaryd.

2009-02-22 @ 17:13:52
Postat av: Anonym

Hej!

Vill du ha fler besökare på din blogg?

Följ länken här nedan:

http://www.viraltrafik.se/?Yenna

2009-02-22 @ 20:24:56
Postat av: Jennifer

Det var jag som tipsade.. :)

2009-02-22 @ 20:25:20
URL: http://yenniifer.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0