Recension: The Curious Case Of Benjamin Button (2008)

The Curious Case Of Benjamin Button (2008)The Curious Case Of Benjamin Button är en helt underbar film som handlar om ett barn som föds som gammal, och som blir yngre och yngre fysiskt sett. Han får namnet Benjamin, och hur han får sitt efternamn hör till historiens gång. Brad Pitt som spelar huvudrollen som Benjamin, gör en extraordinär prestation och som berättare imponerar han stort. Även Cate Blanchett som spelar Benjamins käraste, Diasy, fortsätter att samla stjärnstatus i Hollywood som en av världens bästa skådespelare. Jag vill inte avslöja för mycket om filmen, så jag råder er att gå och se den på bio snarast! Den är hyllad världen över, dock vissa ratar den totalt. Vissa kan tycka att den är alldeles för långsam, men det är just det den ska vara. Man ska titta på filmen med ro, och följa med genom Benjamin Buttons liv. Enligt mig så räddar Brad Pitt filmen från att vara långsam, med hans berättar-röst.

Brad Pitt har vi sett i filmer som Ocens Eleven, The Mexican och Babel. Cate Blanchett har vi sett i I'm not there, Little Fish och Babel.

Kul att veta om filmen är att den sägs ha inspirerats av Mark Twains kommentar om att det är synd att det bästa i livet kommer först och det sämsta sist.


The Curious Case Of Benjamin Button får 9 av 10 pappa-poäng

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0