Vår snälla pojk...

Det är inte klokt vad Theodor har förändrats. Jag har ju varit utan honom (och Tittie!) i flera dagar, och nu är jag som sagt äntligen här. Jag kan inte sätta tummen på vad det är, men en tydlig sak är hans ögon. Dem har blivit mycket ljusare, så nu kommer dess blåa nyans alltmer fram. Min lilla pojk, blåa ögon som sin pappa. Men hans näsa, ja den är Titties.

Alla nyblivna föräldrar, kolla HIT! Jag måste bara berätta för er om magdroppar. Theodor har skrikit och skrikit vissa kvällar, och ibland har han ylat tills själva lätet inte orkar komma fram längre. Frågan och tanken som man inte vill få uppfylld "KOLIKBARN!?", men detta är/har det dock inte varit som tur är. Ni kanske känner igen er när man står där i mörkret med sin lilla bebbe i famnen, och försöker lugna och söva. Då det snurrar i huvudet av både trötthet och känslan av frustration. Ta-daaa, då har jag glädjen att berätta för er om magdroppar. "Semper BrioGaia Magdroppar" kallas det, och det använder man för att lugna bebisens mage. Man ger 5 droppar av detta på en sked som sen din bebis för lapa sig i. Vår Theodor har fått det nu i ca. 3-4 dagar, och han är som förbytt (inte bokstavligen talat!). Han är så snäll och han skriker aldrig. Idag har han sovit, ätit och skrattat, Vet inte om detta är en annan orsak, men han har börjat äta med ett mellanrum på ca. 4-5 timmar. Allt för att magen ska få vila så mycket som möjligt.

Nu är det mat! Tittie har lagat något som vi inte vet va det heter, men det är tunnbrödsrulle med en massa i. Vet bara att i massan så är det kyckling i. Nu är jag hungrig, så nu slutar jag skriva.

Kommentarer
Postat av: Ullis

Vad skönt att ni hittade något som hjälpte :)Det låter som enchilladas det Tittie lagade till er!

2009-02-21 @ 23:03:04
URL: http://ulriika.webblogg.se/
Postat av: Caroline

Du dom där dropparna ska jag ta och testa! Har provat Minifom till vår Odin, men tycker inte att dom gett nån effekt..

2009-02-22 @ 08:18:40
URL: http://carro1985.blogspot.com
Postat av: Lena Svensson

Det kan jag intyga att dropparna är toppen. Theodor är bara så god och snäll äter sover ler, jollrar lite.

Kram till den goaste lilla varelse jag haft nu ett par dagar på besök.

2009-02-22 @ 17:19:55
Postat av: pornie

hahaah

2009-02-22 @ 17:27:19
URL: http://knowles.blogg.se/
Postat av: Caroline

Var köper man dropparna förresten?

2009-02-22 @ 17:29:27
URL: http://carro1985.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0