Shalala... He-he-hey... Gessle ut i Europa!

Jojomänsan! Per Gessle ska efter 20 års frånvaro från klubb-scenen, återigen testa sina solo-vingar. Dessutom är det hans första gång som soloartist ute i Europa, så detta blir (tro det eller ej) hans debut. Man kan ju tycka att denna man, med barna-rösten, har gjort allt som tänkas kan. Han är världskänd genom Roxette och otroligt stor i Sverige pga. av Gyllene Tider (men sedan skapat sitt namn framgångsrikt som soloartist).


Roxette 1989, Europa-turné


Ut på turnén, som för övrigt heter "The Party Crasher Tour", har han med sig sin vapendragare Clarence Öfwerman, den otroligt sjönsjungande Helena Josefsson, gitarristen Christoffer Lundquist och sist men inte minst Magnus Börjesson som hanterar basen. Biljetterna för övrigt släpptes den 29/1, som var för någon dag sen, så om man ska ha biljetter till turné-finalen som kommer att hållas på Cirkus i Stockholm, så får man nog snabba på. Tydligen så kommer detta bli otroligt stort, eftersom att låtarna han ska dra med sig är alla hans världshits genom åren. Låt-listan har dock inte kommit ut än, men man kan ju spekulera? Kanske "The Look" eller "How Do You Do" som han skrev för gruppen Roxette?

"Jag ser verkligen fram emot att spela på klubbar igen, jag har inte gjort det sedan 1989 då Roxette gjorde sin första internationella turné! Vi kommer att köra en engelskspråkig gitarrbaserad låtlista så bandet och jag ser fram emot att ha hur kul som helst med massor av hits och härligt tuffa power-pop riff". (Citat: Per Gessle)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0