Theo, va du växer!

Det är helt otroligt va bebisar växer. Tänk om det aldrig avstannade? Själva växandet menar jag då. Då skulle ju man ju vara 13 ½ meter vid det här laget. Theodor och Tittut (oj, jag menar Tittie...) var på BVC idag. De började med att mäta honom, och han vägde otroliga 5,395 gram. Han har alltså ökat i vikt med 675 gram på ca. 2 veckor. Rätt starkt jobbat. Han hade ökat i längd med 2 cm också (56 cm nu då). Känns som att snart kommer vi kunna se honom börja krypa, om han fortsätter växa i denna takten. Han har ju fått en rätt stor utstickande navel också, så vi var lite oroliga över att det kunde ha varit navelbråck. Det var det visserligen, men inte så mycket så att man kunde göra något. Det ska tydligen växa till sig av sig självt. Lilla pajken...

Jag och Tittie ska titta på en film strax. Tänkte se "Sex Drive", av en rekommendation av hennes bror. Får se om den är bra. Annars Tim... (nej, detta är inte ett oskyldigt hot....... se det som ett löfte!) Hihi.

Snart ska Theodor vakna också. Beräknat att han skall äta nu halv 8, men med honom så finns egentligen inga tider. Han äter när han själv vill. Men vi försöker hålla 3-4 timmar, så att magen får vila. Han ska ha sina AD-droppar med, så det får vi inte glömma. Vi får inte glömma choklad-puddingen heller. Eller hur Tittie? Hihi, älskar dej!

(PS: Tittie har låst upp sin blogg nu, så varsågod att klicka er in för att läsa. Hon är en duktig bloggare, så ha det så trevligt!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0